Det å få jobbe med mennesker, unge som eldre betyr enormt mye for meg. Vi har alle en historie og det er spennende.

Jeg er spesielt opptatt av kvinnehelse. Dette settes det alt for lite søkelys på og er ofte tabubelagt. I kvinners liv er det mange utfordrende perioder, som pubertet, gravid, barsel, førovergangsalder og overgangsalder. Alle disse periodene kan være utfordrende på toppen av en hektisk hverdag. Dette må vi ta på alvor. Jeg brenner for kvinnehelse og å tørre og snakke om det!

Mental helse generelt er også noe jeg brenner for.  Vi har alle en psykisk helse vi må ta vare på.  Den må trenes på lik linje med vår fysiske helse. Vi kommer alle i perioder i livet som er mer utfordrende enn vi ønsker. Derfor er det viktig å ta vare på både den fysiske og mentale helsen for å tåle disse periodene bedre.. Det er også en styrke å be om hjelp når det føles vanskelig. 

Jeg er veldig glad i å være i naturen. Lukten av saltvann og hav er fantastisk, det samme er den friske luften på fjellet eller skogen. Derfor tar jeg ofte naturen i bruk når jeg har konsultasjoner. Dagslys, frisk luft, natur og bevegelse er godt for både kropp og sjel.  Forskning viser at aktivitet i naturen stimulerer hjernen, er stress reduserende og hjelper deg å tenke klarere og være mer kreativ. Det er et godt utgangspunkt for i samtalene.  Når vi beveger kroppen, beveger tankene seg. Du velger selvfølgelig selv om du ønsker å gå en tur eller om du ønsker konsultasjon på mitt hyggelig kontor

Jeg jobber også som MediYoga instruktør og er partner i et fantastisk lite yoga og pilates studio, Yoga Livet på Frysja. Jeg er utdannet MediYoga instruktør med fordypning i Barn og Unge psykisk helse’, samt Stress og Utbrenthet.  Jeg har yoga klasser for ungdom, voksne og seniorer. Kan du puste kan du gjøre MediYoga, med andre ord så passer det for alle.

Yoga er et viktig element i hverdagen min, det gir meg ro, styrke, balanse og overskudd.

Viktigheten av å ta vare på oss selv for å kunne være der for andre er noe som er lett å glemme i en hektisk hverdag.

 

Sertifisert Helse og Livsstils veileder fra Nordic Coach & Nlp Academy 

Sertifisert Mental Trener fra Nordic Coach & Nlp Academy

MediYoga instruktør med fordypning i:

  • Barn
  • Unge og psykisk helse
  • Stress og Utbrenthet

HILDE LAND

Livsstilsveileder/coach & MediYoga instruktør

Kjelsåsveien 174 B, 3 etg.  0491 Oslo
Mobiltelefon: 91797688
E-post: hilde@hildeland.no