Tjenester

Noen trenger å gjøre endringer i livsstilen sin etter sykdom, andre ønsker å gjøre noen endringer for å få bedre livskvalitet. Stress og følelsen av å sitte fast i et spor, eller at livet er litt trått, gjør at det kan være lurt å ta noen grep. Noen ganger er det bare godt at noen kan lytte til deg.

Jeg jobber som regel med fokus på fremtiden, dine positive ressurser og veileder deg til å nå dine mål. Det kan være alt fra trening, kosthold, bytte av jobb/skole eller hvordan du ønsker å være som menneske.

For ungdom kan det være godt å ha noen utenforstående å prate med i forbindelse med skilsmisser, ensomhet, prestasjonspress osv. Kanskje er du en av dem som ikke får vist hva du kan på prøver, fordi du blir stressa.

Jeg holder også foredrag på skoler og barnehager om blant annet foreldrerollen, grensesetting, og sårbare barn.

Jeg underviser også i MediYoga, både for barn, ungdom og voksne.

Hos Yogahaven Oslo har jeg en egen ungdomsyoga klasse på onsdager kr. 16.45 – 18.00.

Privattimer i MediYoga er også mulig.

 

Individuelle timer:

Ungdomscoaching : Forberedelser til eksamen, bedre selvbilde, selvtillit, hjelp til å nå mål mm. Mange synes det kan være vanskelig å få vist alt man kan på prøver og eksamen.

Livs- og stressmestring: kosthold, stressreduserende øvelser og metoder, avhengighet, fysisk aktivitet, oppfølging etter sykdom mm.

Mental helse: Søvn, kontakt med følelser, tanker og pust.

Mental trening: tro på seg selv, nå mål, forebygge stress, være bedre rustet til tøffe perioder.

MediYoga: En myk og rolig meditativ yogaform som det er forsket mye på.

Grupper:

Walk & Talk: Perfekt kombinasjon av fysisk aktivitet og mental trening i naturen. Ulike temaer hver gang. Eks. Balanse i hverdagen, søvn, tilstedeværelse og ikke minst pustens magiske veri. Passer for alle. Egne grupper for ungdom.

Ta kontakt for tid og sted.

“Walk & Talk: Deilig fysisk aktivitet kombinert med lett prat og gode råd for å mestre en hektisk hverdag. Spesielt vil jeg nevne hennes veiledning i pusteteknikker som jeg har hatt stor nytte av i ettertid. Et flott kurs med dyktig veileder i Hilde Land. Kan absolutt anbefales”  Mona

 

 

Kurs: se egen side.

Priser:

Jeg ønsker at du skal være sikker på at jeg er rett person til å hjelpe deg, derfor er første konsultasjon på 30 min. gratis.

Kurs og grupper vil variere etter innhold og lengde.

Individuelle timer: kr. 550,- for 50 min

Studenter/ungdom (16-23 år) kr. 400,-

Påmelding/interesse for kurs eller individuelle timer, ta kontakt med meg på

E-post hilde@hildeland.no  eller tlf. 91797688.

 

Her kan du ta kontakt om det er noe du lurer på: 

10 + 12 =